Z uporabo malih črk vpišite geslo, ki ste ga prejeli na obvestilu. Če ima šola/vrtec več enot izberite svojo enoto, nato se vam bo odprla stran z izdelki.

Z klikom V voziček izberite željeni izdelek. Na vrhu strani v rubriki Vaš nakupovalni voziček se bo izpisala vrednost naročenega izdelka. Ponovite postopek na vseh izdelkih, ki jih želite naročiti. Ko končate z naročanjem, kliknite na vrhu strani Vaš nakupovalni voziček in odprlo se vam bo pogovorno okno GDPR, ki vas povziva, da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov, brez katerih ne moremo izvesti naročila.


Podatki o naročilu

Odprla se vam je stran s podatki o vašem naročilu. V tabeli bodo navedeni vsi izdelki, ki ste jih naročili. V polju količina lahko poljubno spreminjate količino naročenih izdelkov. V polju znesek pa s klikom na x v rdečem krogcu lahko izbirišete izbrani izdelek. V kolikor želite dodati še kakšen izdelek se lahko s klikom na logotip fotoprijatelj v levem zgornjem kotu strani vrnete na domačo stran. 


Podatki o naročniku

Vsi podatki označeni z tremi rdečimi zvezdicami so obvezni in jih morate vnesti v obrazec . Obvezno morate označiti, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izbrati način plačila.


Način plačila

Izberite način plačila. Na voljo imate Plačilo z NLB Klikom, Viso in Mastercardom ter plačilo po predračunu.

Plačilo po predračunu pomeni, da boste po oddanem naročilu prejeli po elektronski pošti obvestilo z vsebino vašega naročila in podatki potrebnimi za nakazilo, ki ga boste izvedli bodisi elektronsko ali s plačilnim nalogom na pošti, banki, kiosku itd


V primeru, da vam ne uspe elektronsko plačilo z Klikom, Mastercardom ali Viso, boste v vsakem primeru prejeli tudi predračun v elektronski obliki na vaš e-naslov.

V primeru, da  po nekaj minutah ne prejemete našega sporočila, preverite neželjeno pošto SPAM. Če sporočila ne najdete pomeni, da ste vnesli v spletni obrazec vaš napačen, neveljaven e-naslov. O neprejemu obvestila in predračuna nas lahko obvestite preko kontaktnega obrazca


Naročilo za naslednjega otroka

Ko ste izbrali način plačila in označili da se strinjate s pogoji poslovanja lahko s klikom na NAROČILO ZA NASLEDNJEGA OTROKA izvedete naročilo še za ostale vaše otroke, če obiskujejo isti zavod ali šolo. Tako boste lahko prejeli samo en račun za vse družinske člane.

S klikom na ODDAJ NAROČILO ste zaključili svoje naročilo